Seb batoh pro psa | do 3 Kg Barva: Šedá

Sleva Novinka
Produkt Seb batoh pro psa | do 3 Kg Barva: Šedá z kategorie potřeby pro cestování se psem od výrobce Vsepropejska najdete na ProKockyaPsy.cz za 935 Kč. Celý popis 935 Kč 1099 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Přemýšlíte, jak zajistit svému čtyřnohému společníkovi komfortní cestování s Vámi? S kvalitním cestovním batohem pro malé psy můžete vyrazit na kolo, na túru i třeba k veterináři. 

Materiál

Vyrobené z kvalitního nylonu a polyesteru.

Zapínání

Batoh pro psa se zapíná na zip, uvnitř disponuje háčkem k připevnění psa. 

Funkčnost

Cestovní batoh pro psy malého vzrůstu s váhou do 3 kg. Zajistí bezpečnou a pohodlnou přepravu mazlíčků k veterináři, na kole, vlakem, na delší procházky i túry. Uvnitř batohu se nachází háček sloužící k připnutí obojku. Polyesterový materiál s kombinací nylonu oplývá kvalitou a odolností. Batoh na psa doplňují síťované stěny, jenž zvyšují cirkulaci vzduchu. Dominuje dvěma vstupy na zip, kdy z předního otvoru můžete za pomocí zipu vytvořit mazlíčkovi výhled. Snadno tak čtyřnohý společník zůstane v centru dění při každé výpravě. Cestovní batoh pro psa disponuje polstrovanými zády s nastavitelnými popruhy. Majitelé ocení možnost nošení batohu i na břiše, kdy lze pejska kdykoliv během přepravy kontrolovat. Funkční uzavíratelnou kapsičku můžete využít například na pamlsky. Výhoda psího batohu spočívá také v jednoduché údržbě. S vyjímatelným dnem jej snadno rozložíte a omyjete. K dosažení vyššího komfortu doporučujeme vystlat batůžek hřejivou psí dekou. 

Nosnost

Cestovní batoh určený mazlíčkům do 3 kg, celková nosnost batohu včetně příslušenství činí 5 kg.

Vlastnosti produktu

Barva:Šedá
Velikost:35 x 25 x 38 cm
Údržba:Omyvatelný
Bezpečnost:Háček na obojek
Materiál:Polyester, nylon
Dno:Pevné, vyjímatelné dno
Typ:Na kolo
Barva:Šedá
Barva:Růžová
Barva:Modrá
Dle váhy psa:do 3 kg
Dle váhy psa:do 2 kg
Dle velikosti psa:Malá plemena
Typ:Na záda
Typ:Na břicho
Ean: 606116964467 Značka: Vsepropejska Prodejce: Vsepropejska
81372
Produktů
1867
Kategorií
1079
Značek