I love pets House zelené iglú pro psa z fleecu Rozměr (cm): 40 x 40

Produkt I love pets House zelené iglú pro psa z fleecu Rozměr (cm): 40 x 40 z kategorie pelíšky a boudy pro psy od výrobce I love pets najdete na ProKockyaPsy.cz za 707 Kč. Celý popis 707 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Hledáte pro svého čtyřnohého společníka útulný pelíšek k nabrání sil? Iglú pro psy poskytne mazlíčkům úkryt k načerpání sil a klidnému odpočinku. Elegantní tvar dodá Vaší domácnosti náležitý šmrnc. 

Materiál

Vyrobené z příjemného coral fleecu

Funkčnost

Luxusní zelený pelíšek pro psa ve tvaru iglú. Vytvoří bezpečné a kryté útočiště malým psím plemenům s váhou do 6 kg. Díky molitanové výztuži psí pelíšek hezky drží svůj tvar. Coral fleece zaujme velmi jemnou a na dotek hebkou strukturou. Pejskům tak snadno umožní usínání jako na nadýchaném obláčku. Pro zvýšení komfortu doporučujeme vystlat dekou pro psy. Iglú společně s vnitřním odnímatelným polštářkem můžete celé vyprat v pračce. Nemusíte se tak bát zdlouhavého a neefektivního drhnutí vlhčeným hadříkem. Pelíšek pro malé psy disponuje poutkem k přenášení. Tím lze iglú pohodlně sbalit i na cesty. Netradiční tvar iglú navíc dokáže zútulnit každou domácnost.

Vlastnosti produktu

Rozměr (cm):40 x 40
Rozměr:40 x 40 cm, 45 x 45 cm
Výška:28 cm
Vnitřní rozměr dna:40 x 40 cm
Materiál:Coral fleece s gramáží 260 g / m2.
Výplň:Molitan
Údržba:Praní v pračce na 30 °C
Tvar:Iglú
Typ:Látkový
Barva:Zelená
Dle váhy psa:do 6 kg
Dle velikosti psa:Malá plemena
Dle velikosti psa:Střední plemena
Dle plemena:Bišonek
Dle plemena:Čivava
Dle plemena:Jorkšírský teriér
Dle plemena:Jezevčík
Dle plemena:Mops
Značka: I love pets Prodejce: Vsepropejska
80615
Produktů
1853
Kategorií
1035
Značek