Nylonové vodítko pro psa | 128 cm Barva: Červená, Šířka vodítka: 1,2 cm

Produkt Nylonové vodítko pro psa | 128 cm Barva: Červená, Šířka vodítka: 1,2 cm z kategorie vodítka pro psy od výrobce Vsepropejska najdete na ProKockyaPsy.cz za 325 Kč. Celý popis 325 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vyrážíte se psím parťákem na pravidelné procházky a obáváte se střetu s jinými zvířaty či cizími lidmi? Chcete mít pejska pod dohledem ve Vaší blízkosti, ale zároveň mu nechcete bránit ve volném pohybu? Přepínací vodítko pro psy Greg je skvělou volbou. Jeho délka a kvalitní provedení potěší i ty nejnáročnější majitele.

Materiál

Psí vodítko je vyrobené z velmi odolného a kvalitního nylonu, obsahuje také kovové části.

Zapínání

Vodítko pro psa snadno připnete k obojku pomocí kovové karabiny.

Funkčnost

Přepínací vodítko pro psa disponuje celkovou délkou 260 cm a je určené především pro malá, střední i velká plemena. Délku vodítka smíte snadno regulovat dle aktuálních požadavků, můžete pejskovi dopřát volnost k proběhnutí, nebo ho naopak mít v těsné blízkosti a pod kontrolou. Psí vodítko zaujme svým precizním zhotovením, originálním designem a odolným materiálem, který je snadno pratelný v ruce. Samozřejmostí je praktické poutko pro uchopení vodítka v ruce. Majitele potěší několik barevných variací a možnost zvolit si šířku vodítka.

Vlastnosti produktu

Barva:Červená
Šířka vodítka:1,2 cm
Šířka vodítka:0,8 cm, 1,2 cm
Údržba:Praní v ruce
Délka:260 cm
Barva:Šedá
Barva:Černá
Barva:Červená
Barva:Modrá
Dle velikosti psa:Malá plemena
Dle velikosti psa:Střední plemena
Délka vodítka:260 cm
Ean: 606116994167 Značka: Vsepropejska Prodejce: Vsepropejska
80987
Produktů
1866
Kategorií
1060
Značek