Path sportovní batoh pro psa | do 6 Kg Barva: Zelená, Dle váhy psa: do 6 kg

Produkt Path sportovní batoh pro psa | do 6 Kg Barva: Zelená, Dle váhy psa: do 6 kg z kategorie potřeby pro cestování se psem od výrobce Vsepropejska najdete na ProKockyaPsy.cz za 1209 Kč. Celý popis 1209 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vyražte na procházky do přírody bez unavených tlapek. Pohodlný batoh pro psy s nastavitelnými popruhy a vyztuženými zády i dnem. Vytvoří bezpečný a komfortní úkryt s možností výhledu všem mazlíčkům do 6 kg. 

Materiál

Batoh pro psa vyrobený z kvalitního polyesteru a nylonu.

Zapínání

Batoh pro psy disponuje zapínáním na zip.

Funkčnost

Sportovní batoh pro psa oceníte při dlouhých pěších túrách v přírodě či přepravě v MHD, vlaku apod. Snadno uleví bolavým a znaveným psím tlapkám a přitom poskytne pohodlí s výhledem. Pevný materiál hezky drží svůj tvar. V oblasti zad a dna je batoh doplněný výztuží, čímž nabízí komfort pro Vás i Vašeho mazlíčka. Po stranách disponuje síťkou, která zajistí správnou cirkulaci vzduchu. Kapsu na boční straně batůžku lze využít na láhev s vodou nebo na sáčky na psí výkaly. Nastavitelné popruhy můžete utáhnout dle potřeby. Batoh lze nosit na břiše i na zádech, kde jde zafixovat také pásem v oblasti beder a pasu. Vyztužené dno zajistí mazlíčkům možnost uvelebit se, tak, jak mají rádi. Podložka dna má jarní a zimní úpravu. V chladných dnech doporučujeme vystlat batůžek hřejivou dekou pro psy. Přední síťovaný otvor je možné otevřít, zvednout a připnout patentkou. Tím pejskům umožní zůstat v centru dění. Vnitřní háček sloužící k připnutí obojku zvýší bezpečí psa během přepravy. Majitele potěší jednoduchá údržba batohu. Pomocí zipů můžete batoh kompletně rozepnout, vytáhnout pevné části z oblasti dna a zad a poté jej snadno rozložitvyprat v pračce na 30°C. 

Nosnost

Celková nosnost batohu včetně příslušenství je 10 kg, ale velikostně se batoh hodí pro pejsky do 6 kg.

Vlastnosti produktu

Barva:Zelená
Dle váhy psa:do 6 kg
Velikost:33 x 29 x 40 cm
Údržba:Omyvatelný
Bezpečnost:Háček na obojek
Materiál:Polyester, nylon
Dno:Pevné, vyjímatelné dno
Typ:Na kolo
Typ:Na záda
Typ:Na břicho
Barva:Bílá
Barva:Fialová
Barva:Hnědá
Barva:Modrá
Barva:Šedá
Barva:Zelená
Dle váhy psa:do 4 kg
Dle váhy psa:do 5 kg
Dle váhy psa:do 6 kg
80704
Produktů
1857
Kategorií
1033
Značek