Pedigree Professional Nutrition 12kg + Dentastix Medium 56ks - 15% sleva - Adult s hovězím a zeleninou 12 kg + Dentastix každodenní péče o zuby Medium, 56 ks - pro středně velké psy (10-25 kg)

Produkt Pedigree Professional Nutrition 12kg + Dentastix Medium 56ks - 15% sleva - Adult s hovězím a zeleninou 12 kg + Dentastix každodenní péče o zuby Medium, 56 ks - pro středně velké psy (10-25 kg) z kategorie pedigree od výrobce Pedigree najdete na ProKockyaPsy.cz za 1209 Kč. Celý popis 1209 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pedigree Professional Nutrition Adult s hovězím a zeleninou vnese radost do misky na krmivo. Toto chutné krmivo pro psy s přírodními ingrediencemi, prebiotiky a superpotravinami nabízí vašemu chlupáčkovi vše, co potřebuje pro své další dobrodružství. Jeho speciálně tvarované granule pomůžou vašemu psovi s každodenní ústní hygienou a také s čištěním zubů a dásní. Toto suché krmivo navíc neobsahuje žádná umělá barviva ani dochucovadla, ale naopak obsahuje vlákninu a prebiotika. které přispívají k optimálnímu trávení. Vybrané vitamíny skupiny B a zinek navíc dodávají srsti na lesklosti. Můžete tak vědět, že váš mazlíček začíná každý den s dokonalou péčí a výživou. Pedigree Professional Nutrition Adult s hovězím a zeleninou: Kompletní krmivo pro dospělé psy Vitamín E: podporuje správnou obranyschopnost Speciální tvar granulí: na čištění zubů a dásní Vláknina a prebiotika: podporují optimální trávení Lesklá srst a hebká kůže: díky vybraným vitamínům skupiny B a zinku Bez umělých dochucovadel Bez barviv Pedigree Professional Nutrition Adult s drůbežím a zeleninou: Kompletní krmivo pro dospělé psy Vitamín E: podporuje normální obranyschopnost Speciální textura granulí: pro čištění zubů a dásní Vláknina a prebiotika: pro optimální trávení Lesklá srst a hebká kůže: díky vybraným vitamínům skupiny B a zinku Bez umělých dochucovadel Bez barviv Pedigree Dentastix každodenní péče o zuby: jedinečná X-forma kombinace aktivních složek a speciální textury při denním užívání redukuje zubní kámen až o 80 % (vědecky potvrzeno) péče o zuby kousáním a žvýkáním snacku přizpůsobená velikost snacku pro každého psa k dostání i v multipacku Využijte naší skvělé nabídky! Pouze po omezenou dobu: nyní při koupi 12 kg granulí Pedigree Professional Nutrition a 56 ks Pedigree Dentastix pro středně velké psy získáte skvělou slevu! Neopomeňte prosím, že se uvedená nabídka vztahuje pouze na produkt č. 2013178.
Ean: 4008429162114 Značka: Pedigree Prodejce: Zoohit
81197
Produktů
1856
Kategorií
1064
Značek