Purizon Adult / Organic / Superfoods - bez obilovin za skvělou cenu - Adult Kuřecí filety s jehněčím a lososem (6 x 70 g)

Produkt Purizon Adult / Organic / Superfoods - bez obilovin za skvělou cenu - Adult Kuřecí filety s jehněčím a lososem (6 x 70 g) z kategorie purizon od výrobce Purizon najdete na ProKockyaPsy.cz za 139 Kč. Celý popis 139 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Výhody krmiva pro kočky Purizon bez obilnin: Zvýšený obsah bílkovin: 45 % vysoce kvalitního a šťavnatého kuřecího Obzvláště chutné: hodnotné vnitřnosti, jako jsou játra bohatá na živiny. Čistě přírodní: pečlivě vybrané ovoce a zelenina, jako je špenát, sladké brambory nebo hrušky. Receptura bez obilovin: vhodná i pro citlivé kočky Pro aktivní život koček: vysoký podíl kvalitních bílkovin Výhody krmiva pro kočky Purizon Organic: Zvýšený obsah bílkovin: 75 % složek živočišného původu Maso a ryby v bio kvalitě s cennými bio vnitřnostmi Čistě přírodní: ekologicky pěstované ovoce a zelenina Receptura bez obilovin: vhodné i pro citlivé kočky Certifikované ekologické zemědělství: obzvláště přírodní receptura Vlhké krmivo pro kočky Purizon Superfoods zaujme následujícími přednostmi: Zvýšený obsah bílkovin: 13 % hrubých bílkovin z živočišných složek. Obzvláště chutné: 62 % hodnotného masa a vybraných ryb Pestrá paleta: maso a ryby doplněné pestrými superpotravinami Receptura bez obilovin: vhodná i pro citlivější kočky Využijte naší skvělé nabídky! Pouze po omezenou dobu: nyní při koupi 6 ks Purizon Adult / Organic / Superfoods získáte skvělou slevu! Neopomeňte prosím, že se uvedená nabídka vztahuje pouze na produkt č. 1993649.
Ean: 4062911118270 Značka: Purizon Prodejce: Zoohit
80704
Produktů
1857
Kategorií
1033
Značek