Vsepropejska Burma samonavíjecí vodítko pro psa Barva: Zelená, Délka vodítka: 3 m

Produkt Vsepropejska Burma samonavíjecí vodítko pro psa Barva: Zelená, Délka vodítka: 3 m z kategorie vodítka pro psy od výrobce Vsepropejska najdete na ProKockyaPsy.cz za 219 Kč. Celý popis 219 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Výhoda samovíjecích vodítek spočívá v možnosti vyšší kontroly společně s delším dosahem proběhnutí mazlíčků. Umožní mít pejsky blízko u nohy, například v rušných ulicích. V parku jim naopak dodá potřebnou volnost až do 5 m. Ideální pro psy s váhou až do 20 kg.

Materiál

Vyrobené z plastového a nylonového materiálu.

Funkčnost

Samonavíjecí vodítko pro psy malého a středního vzrůstu s váhou až do 20 kg. Skvěle se hodí na procházky do města i do přírody. Díky snadno ovladatelnému mechanismu s funkcí zabrzdění a odbrzdění vodítka, můžete mít mazlíčka kdykoliv pod kontrolou a zároveň mu dopřát volnost až do 5 m. Disponuje pohodlnou rukojetí, která perfektně padne do ruky a usnadní manipulaci během venčení. V kombinaci s postrojem či obojkem nám vodítko napomáhá vést, kontrolovat a chránit pejsky před číhajícím nebezpečím venku. Samonavíjecí vodítko s popruhem je zakončené kovovou karabinou sloužící k připojení obojku nebo postoje. 

Vlastnosti produktu

Barva:Zelená
Délka vodítka:3 m
Typ:Samonavíjecí
Materiál:Plast a nylon
Druh popruhu:Popruh
Váha vodítka:0,21 kg
Barva:Růžová
Délka vodítka:3 m
Délka vodítka:5 m
Barva:Zelená
Dle váhy psa:do 20 kg
Dle velikosti psa:Malá plemena
Dle velikosti psa:Střední plemena
80704
Produktů
1857
Kategorií
1033
Značek