Vsepropejska Climb přepínací vodítko pro psa | 280 cm Barva: Růžová, Délka vodítka: 280 cm

Produkt Vsepropejska Climb přepínací vodítko pro psa | 280 cm Barva: Růžová, Délka vodítka: 280 cm z kategorie chovatelské potřeby pro psy od výrobce Vsepropejska najdete na ProKockyaPsy.cz za 299 Kč. Celý popis 299 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Perfektní partner pro vaše procházky

Přepínací vodítko Climb pro psy přináší nejvyšší úroveň univerzálnosti a bezpečnosti na trhu. Díky svému inovativnímu designu s dvěma nastavitelnými očky, umožňuje snadno přizpůsobit délku vodítka na dvě různé nastavení, což zajišťuje pohodlí a svobodu pro vašeho psa během všech dobrodružství. S maximální délkou 280 cm, kterou lze zkrátit až na polovinu, je ideální pro psy všech velikostí - od malé čivavy po velkého německého ovčáka. Flexibilita v nastavení délky vodítka a dvě pevné karabiny umožňují bezpečné vedení dvou psů současně, přičemž laboratorní testy potvrdily jeho nosnost až do 250 kg. Toto vodítko, které je absolutním bestsellerem, je vyrobeno z odolného materiálu a je dostupné ve čtyřech barvách - černé, modré, červené a růžové.

climb-prepinaci-voditko-pro-psa-7

Proč si ho zamilujete?

  • Flexibilní délka: Snadno přizpůsobitelná délka vodítka umožňuje ideální kontrolu v různých situacích.
  • Odolný materiál: Vyrobeno z pevného nylonu, který vydrží každodenní používání a je snadno omyvatelný.
  • Bezpečné používání: Pevná karabina, šití a kvalitní materiál zajistí bezpeční venčení.
  • Snadná údržba: Pro čištění použijte jemný prací prostředek a vlažnou vodu, poté nechte přirozeně uschnout na vzduchu mimo slunce.
  • Různé barvy: Vyberte si vodítko, které nejlépe vyhovuje vašemu stylu a přednostem vašeho psa, z naší nabídky 4 barev.
  • Pro 2 psy: Díky dvěma karabinám můžete vodítko nejen přepínat, ale můžete na něj připnout dva psy. Nosnost vodítka je až 250 kg.

climb-prepinaci-voditko-pro-psa-6

Náš speciální tip: Vždy zkontrolujte karabinu a nastavení délky před každou procházkou. Ujistěte se, že jsou pevně zajištěny, pro maximální bezpečnost vašeho psa.

Jak vodítko správně používat

  • Nastavení délky: Podle potřeby můžete snadno nastavit délku vodítka, aby vyhovovala vaší procházce.Vodítko Climb nabízí snadnou flexibilitu díky nastavitelnosti do dvou úrovní.
  • Připoutání: Pevně připněte karabinu k obojku nebo postroji vašeho psa.
  • Kontrola: Před každou procházkou zkontrolujte pevnost připoutání a správnost nastavení délky vodítka.

Je to snadné! Díky intuitivnímu designu a snadnému nastavení délky zajistíte bezpečné a pohodlné procházky pro Vás i Vašeho psa.

climb-prepinaci-voditko-pro-psa-8

Rada na závěr:

  • Bezpečnost především:Ve městech a na místech, kde je hustý provoz lidí a zvířat, mějte svého psa neustále na vodítku, abyste předešli možným incidentům a zvýšili bezpečnost. K tomu Vám pomůže nastavitelná délka vodítka.
  • Pravidelná kontrola: Pravidelně kontrolujte vodítko na případné známky opotřebení nebo poškození a případně jej vyměňte za nové.
  • Jednoduchá údržba:Pro čištění vodítka použijte jemný prací prostředek a vlažnou vodu, poté nechte přirozeně uschnout na vzduchu mimo slunce.

Jak dosáhnout maximální bezpečnosti a pohodlí při procházkách? Kromě výběru kvalitního vodítka doporučujeme také výcvik poslušnosti pejska. To zlepšuje komunikaci mezi vámi a vaším psem a zajišťuje klidné a bezpečné procházky.

Vlastnosti produktu

Barva:Růžová
Délka vodítka:280 cm
Údržba:Praní v ruce
Maximální nosnost:250 kg
Typ:Přepínací vodítko
Šířka vodítka:1,2 cm
Barva:Černá
Barva:Červená
Barva:Růžová
Barva:Modrá
Dle velikosti psa:Malá plemena
Dle velikosti psa:Střední plemena
Dle velikosti psa:Velká plemena
Délka vodítka:280 cm
80817
Produktů
1856
Kategorií
1058
Značek