Vsepropejska Francouzský buldoček dřevěná dekorace na zeď Rozměr (cm): 20 x 17, Typ: Buldoček 6, Dekor: Černá + jméno psa

Produkt Vsepropejska Francouzský buldoček dřevěná dekorace na zeď Rozměr (cm): 20 x 17, Typ: Buldoček 6, Dekor: Černá + jméno psa z kategorie obrazy od výrobce Vsepropejska najdete na ProKockyaPsy.cz za 299 Kč. Celý popis 299 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Milovníky psího plemene frbul potěší 3D dekorace na zeď. Doplněk do interiéru zútulní nudná a holá místa a celkově povznese atmosféru domova. Skvěle poslouží i jako originální dárek. 

Materiál

Vyrobené z dřevovláknité desky.

Funkčnost 

Dekorace na zeď s podobiznou francouzského buldočka. Znázorňuje typické znaky tohoto plemene - velkou hlavu, krátký čenich, zkrácenou horní čelist a kulaté oči. Osobitý výraz vyzdobí stěnu v obývacím pokoji, předsíni, ložnici a další oblíbená místa. Díky barevné kombinaci společně s přírodním materiálem se skvěle hodí do každého interiéru. Nalepit lze snadno pomocí oboustranné lepící pásky. Vybírat lze z více typů. 

Tip: Hledáte originální dekoraci se jménem Vašeho mazlíčka? Odlište se od ostatních a vyberte možnost jméno. Do poznámky nám napište, jak se Váš pejsek jmenuje. 

Vlastnosti produktu

Rozměr (cm):20 x 17
Typ:Buldoček 6
Dekor:Černá + jméno psa
Síla:0,3 cm
Materiál:Dřevovláknitá deska MDF
Obsah balení:Dekorace, lepící páska
Barva:Bílá
Barva:Černá
Plemeno:Francouzský buldoček
80704
Produktů
1857
Kategorií
1033
Značek