Vsepropejska Hade černé vodítko pro psa | 123 cm

Produkt Vsepropejska Hade černé vodítko pro psa | 123 cm z kategorie vodítka pro psy od výrobce Vsepropejska najdete na ProKockyaPsy.cz za 138 Kč. Celý popis 138 Kč 199 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Při každém typu venčení je nutné dbát na ochranu mazlíčků v případě střetnutí s jiným zvířetem, cizím člověkem i dalšími podněty venku. Kvalitní vodítko pro malé a střední psy zpříjemní procházky. V kombinaci s obojkem či postrojem poskytne vedení, volnost, ale také dbá na kontrolu chlupáčů.

Materiál

Psí vodítko vyrobené z nylonu

Funkčnost

Vodítko pro psa malého a středního vzrůstu usnadní manipulaci s mazlíčkem. Dosahuje délky 123 cm, která se hodí na běžná i náročnější venčení. Dopřeje pejskům možnost proběhnutí se, ale nezapomíná ani na potřebnou kontrolu. Disponuje praktickým poutkem pro snadnější úchop v ruce. Nylonový materiál si oblíbíte zejména díky jeho pevné struktuře a jednoduché údržbě. Nečistoty lze vyčistit vlhkým hadříkem, popřípadě jemným vypráním v ruce. Prošívané reflexní šití zvýší viditelnost pejsků v hůře osvětlených podmínkách. 

Vlastnosti produktu

Typ:Nylonové s reflexní nití
Šířka vodítka:2,3 cm
Délka vodítka:123 cm
Barva:Černá
Délka vodítka:123 cm
Dle velikosti psa:Malá plemena
Dle velikosti psa:Střední plemena
80129
Produktů
1847
Kategorií
1024
Značek