Vsepropejska Mana bílá prolézačka pro hlodavce Druh: Dřevěná

Produkt Vsepropejska Mana bílá prolézačka pro hlodavce Druh: Dřevěná z kategorie prolézačky pro křečky od výrobce Vsepropejska najdete na ProKockyaPsy.cz za 149 Kč. Celý popis 149 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dopřejte svým menším mazlíčkům dovádění se stylem. Prolézačka v bílé barvě je ideálním místem pro čtyřnohé zkoumání, hlodání i broušení. Vybírat můžete ze dvou druhů materiálů. 

Materiál

Kartónová varianta vyrobená z hladké lepenky, dřevěná varianta z dřevovláknité desky.

Funkčnost

Luxusní prolézačka pro hlodavce v bílé barvě. Rozměrově potěší například křečka roborovského, džungarského i syrského. Dokáže mazlíčkům poskytnout prostor k dovádění a vybití energie. Z jedné strany se nachází schody a z druhé "skluzavka". Díky odlišným vstupům si během hrání mazlíček navíc brousí i své drápky. Hračka pro hlodavce je dostupná ve dvou verzích materiálů - hladké lepenky a dřevovláknité desky. Oba tyto materiály jsou pro malé chlupáče nezávadné a vytváří pro ně bezpečné prostředí. U kartonové ekologické verze počítejte s kratší životností, jelikož hlodavec může mít tendence většího a rychlejšího okusování. Vždy ovšem záleží na typu hlodavce. Prolézačka z dřevovláknité desky přiblíží mazlíčkům jejich přirozené prostředí. V případě ušpinění lze bílá strana vyčistit vlhčeným hadříkem. Obě verze jsou vhodné do klece, terária i například boxu. Jedná se o kvalitní český výrobek. 

Vlastnosti produktu

Druh:Dřevěná
Rozměr:24 x 8 x 16,5 cm
Materiál:Dřevovláknitá deska
Materiál:Hladká lepenka
Druh hlodavce:Myš
Druh hlodavce:Křeček roborovský
Druh hlodavce:Křeček džungarský
Druh hlodavce:Křeček syrský
80682
Produktů
1854
Kategorií
1033
Značek