Vsepropejska Mandala Jezevčík dekorace na stůl Barva: Zelená, Rozměr (cm): 15,5 x 18,5, Druh: Kartonová

Produkt Vsepropejska Mandala Jezevčík dekorace na stůl Barva: Zelená, Rozměr (cm): 15,5 x 18,5, Druh: Kartonová z kategorie hračky pro psy od výrobce Vsepropejska najdete na ProKockyaPsy.cz za 274 Kč. Celý popis 274 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Přemýšlíte, čím vyzdobit byt či dům? Už máte všechny dekorace okoukané a hledáte něco netradičního? Co takhle zajímavá barevná mandala?

Materiál

Dekorace na stůl je vyrobená z kartonu.

Funkčnost

Mandala vyrobena v České republice působí luxusně především pro své kvalitní zpracování. Ekologický materiál zároveň dbá na přírodu. Hlava roztomilého jezevčíka dokonale odráží celkový vizuál a povahu tohoto plemene. I přes to, že chybí typické podlouhlé tělo, jejich mírumilovnost a láskyplnost je perfektně zachycena. Oči mandlového tvaru na Vás mohou dohlížet ze stolu, poličky nebo si můžete dekoraci pověsit na zeď. Nápadům se meze nekladou. Produkt neobsahuje sadu k zavěšení. Stabilitu zajistí hladká lepenka o 6 vrstvách.

Výběr variant

Varianta základní - výběr hotové mandaly v již dostupných barvách, přesně podle obrázku.

Varianta vlastní - Líbí se Vám jiné barevné kombinace? Zvolte si barvy podle sebe. Do poznámky uveďte, které barvy máme použít. Barevnou mandalu dle Vašeho přání vyrobíme do 7 dnů

Varianta vyrob si - Buďte kreativní a slepte a vybarvěte mandalu přímo podle sebe. V této možnosti zasíláme neslepenou šablonu mandalu, kterou je nutné zhotovit samostatně.

Vlastnosti produktu

Barva:Zelená
Rozměr (cm):15,5 x 18,5
Druh:Kartonová
Výška:17 cm
Šířka:17,7 cm
Materiál:Hladká lepenka
Obsah balení:Dekorace
Barva:Bílá
Barva:Černá
Barva:Červená
Barva:Hnědá
Barva:Modrá
Barva:Růžová
Barva:Zelená
Barva:Žlutá
Plemeno:Jezevčík
81025
Produktů
1857
Kategorií
1064
Značek