Vsepropejska Rest samonavíjecí vodítko pro psa Barva: Černo-zelená, Délka vodítka: 5 m

Produkt Vsepropejska Rest samonavíjecí vodítko pro psa Barva: Černo-zelená, Délka vodítka: 5 m z kategorie vodítka pro psy od výrobce Vsepropejska najdete na ProKockyaPsy.cz za 303 Kč. Celý popis 303 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vyražte na procházku se stylovou psí výbavou. Samonavíjecí vodítko pro malé a střední psy zajistí vedení, kontrolu a díky funkčnímu mechanismu i možnost mít mazlíčka nablízku v případě nebezpečí. 

Materiál

Psí vodítko vyrobené v plastu a nylonu

Zapínání

K obojku lze připojit pomocí karabiny

Funkčnost

Samonavíjecí vodítko pro malé a střední psy umožňuje dostatek volnosti i kontroly během venčení. Disponuje snadno ovladatelným mechanismem, jenž nabízí funkci odemknutí a uzamčení vodítka. Dostupné s popruhem o délce na 3 a 5 metrů. Mazlíčkům s váhou do 11 kg doporučujeme psí vodítko na 3 metry, u pejsků do 15 kg odpovídá spíše délka 5 metrů. Plastová pohodlná rukojeť skvěle padne do ruky a společně s nylonovým popruhem tvoří spolehlivou výbavu na procházky. Majitele oslní nejen možnost dopřát mazlíčkovi volnost a mít jej i v případě potřeby nablízku, ale také stylové provedení vodítka se symboly kostiček. Samonavíjecí vodítko pro psy připevníte k obojku prostřednictvím kovové karabiny.

Vlastnosti produktu

Barva:Černo-zelená
Délka vodítka:5 m
Typ:Samonavíjecí
Materiál:Plast a nylon
Druh popruhu:Popruh
Váha vodítka:0,16 - 0,18 kg
Vzor:Symboly psích kostí
Barva:Černá
Barva:Červená
Barva:Modrá
Barva:Růžová
Barva:Zelená
Barva:Žlutá
Dle velikosti psa:Malá plemena
80704
Produktů
1857
Kategorií
1033
Značek