Vsepropejska Shorty samonavíjecí vodítko pro psa | 5 m Barva: Šedo-zelená, Délka vodítka: 3 m

Produkt Vsepropejska Shorty samonavíjecí vodítko pro psa | 5 m Barva: Šedo-zelená, Délka vodítka: 3 m z kategorie vodítka pro psy od výrobce Vsepropejska najdete na ProKockyaPsy.cz za 229 Kč. Celý popis 229 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vezměte svého psího parťáka na procházku ve spolehlivé výbavě na venčení. Samonavíjecí vodítko pro psa dominuje funkcí odemknutí a uzamknutí, tím umožní mít čtyřnohého společníka pod stálým dohledem, ale zajistit mu i chvíle volnosti. 

Materiál

Vyrobené z kvalitního plastu a nylonu.

Zapínání

Disponuje praktickým zapínáním na kovovou karabinu. 

Funkčnost

Samonavíjecí vodítko pro psy malého a středního vzrůstu. Nadchne zajímavým provedením, ale i komfortem, jenž poskytuje mazlíčkům a chovatelům. Nabízí možnost vedení, kontroly i ochrany pejsků před hrozícím nebezpečím během procházek. Vodítko o délce 5 metrů doporučujeme mazlíčkům do 15 kg. Pohodlné psí vodítko skvěle padne do ruky a díky praktické velikosti jej lze umístit do každé větší kapsy. Plastová rukojeť doplněná nylonovým popruhem oplývá kvalitou a lehkostí. Výhoda samonavíjecího vodítka spočívá ve funkci uzamknutí a odemknutí, čímž zajištuje pejskům dostatek volnosti i dohledu zároveň. K vodítku snadno připojíte obojek prostřednicím kovové karabiny. 

Vlastnosti produktu

Barva:Šedo-zelená
Délka vodítka:3 m
Typ:Samonavíjecí
Materiál:Plast a nylon
Druh popruhu:Popruh
Váha vodítka:0,18 kg
Barva:Modrá
Barva:Růžová
Barva:Šedá
Barva:Vínová
Dle váhy psa:do 15 kg
Délka vodítka:3 m
Délka vodítka:5 m
Dle velikosti psa:Malá plemena
Dle velikosti psa:Střední plemena
80704
Produktů
1857
Kategorií
1033
Značek