Vsepropejska Skipy přepravka pro hlodavce Barva: Šedá, Rozměr (cm): 12

Produkt Vsepropejska Skipy přepravka pro hlodavce Barva: Šedá, Rozměr (cm): 12 z kategorie věci pro křečky od výrobce Vsepropejska najdete na ProKockyaPsy.cz za 493 Kč. Celý popis 493 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Zajistěte svému malému mazlíčkovi komfortní cestování. Plyšová přepravka pro hlodavce usnadní přepravování křečíků i dalších malých společníků. 

Materiál

Plyšová přepravka pro hlodavce vyrobená z kvalitní bavlny a polyesteru.

Zapínání

Praktické zapnutí na zip.

Funkčnost

Přepravka pro hlodavce nabízí pohodlné cestování s mazlíčkem. Velikostně odpovídá spíše menším hlodavcům. Bavlněný materiál s polyesterem dominuje hebkostí a příjemností. Snadno tak vytvoří hřejivé utočiště, kde se bude mazlíček cítit bezpečně během cestování. Díky jemnému vyztužení hezky drží svůj tvar. Disponuje praktickým zapnutím na zip. Součástí je také nastavitelný popruh s karabinou. Plyšovou přenosku tak můžete nosit pomocí poutka uzpůsobeného k přenášení či přehodit přes rameno. Cirkulaci vzduchu zajistí síťovaný otvor nacházející se na přední straně. Dolní funkční kapsička poslouží například na pamlsky. V případě ušpinění lze přepravku jednoduše vyprat v pračce. 

Vlastnosti produktu

Barva:Šedá
Rozměr (cm):12
Údržba:Pratelné
Zapínání:Na zip
Bezpečnost:Poutko, popruh, karabina a kovové poutko
Délka:17,5 cm
Šířka:12 cm
Výška:11,5 cm
Otvor:10,5 cm
Typ:Přepravní
Materiál:Bavlna, polyester
Druh hlodavce:Myš
Druh hlodavce:Křeček roborovský
Druh hlodavce:Křeček džungarský
Druh hlodavce:Křeček syrský
Druh hlodavce:Pískomil
80704
Produktů
1857
Kategorií
1033
Značek