Vsepropejska Tegan ragby míč pro psa na pamlsky Barva: Oranžová, Rozměr (cm): 11

Produkt Vsepropejska Tegan ragby míč pro psa na pamlsky Barva: Oranžová, Rozměr (cm): 11 z kategorie hračky pro psy od výrobce Vsepropejska najdete na ProKockyaPsy.cz za 96 Kč. Celý popis 96 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Ragby míč je odolná hračka pro psy s prostorem pro plnění pamlsky. Patří do skupiny inteligentních hraček, kdy přítomnost oblíbeného pamlsku zajištuje větší zájem o hru. Míč dokáže hravého pejska zabavit na delší dobu a přitom rozvíjet jeho myšlení a dovednosti. Hračka se hodí pro malá až střední plemena.

Materiál

Míč vyrobený z kvalitní gumy.

Funkčnost

Gumový míček v několika barevných provedeních je díky vlastnostem materiálu vhodný do jakéhokoliv prostředí. Patří do skupiny interaktivních hraček, ty se od těch klasických liší především tím, že nějakým způsobem poutají pozornost vašeho pejska. Ragby míč obsahuje dutý prostor, ten lze pro zpestření hry naplnit různými druhy pamlsků. Hračka bude tak pejska zajímat už pro svou vůni dobrot, což ho nutí zapojit nápaditost a šikovnost při dobývání pamlsku. Míček tedy slouží jako kombinace zábavy a rozvoje myšlení psa. Hračka může sloužit také jako skvělý pomocník při tréningu štěňat, či jako zajímavá zábava pro hyperaktivní psy. Gumový materiál je lehce umyvatelný.

 

 

Vlastnosti produktu

Barva:Oranžová
Rozměr (cm):11
Rozměr:8 cm, 11 cm
Tvar:Míček na ragby
Materiál:Guma
Barva:Červená
Barva:Modrá
Barva:Oranžová
Barva:Žlutá
Dle velikosti psa:Malá plemena
Dle velikosti psa:Střední plemena
80129
Produktů
1847
Kategorií
1024
Značek